ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η POLAR STAR INDUSTRY είναι μια νεοσύστατη τεχνική εταιρεία, ιδρυθείσα το Φεβρουάριο του 2018, που απαρτίζεται όμως από ανθρώπους με τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω από 25 χρόνια σε ολοκληρωμένες εφαρμογές HVAC-R, τόσο στον τομέα της βιομηχανίας, όσο και στο χώρο της ναυτιλίας.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος της εταιρείας είναι η στενή συνεργασία με τον πελάτη, ώστε να μπορέσουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις HVAC-R που περιλαμβάνουν τη μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και παράδοση (AS BUILT) του έργου. Έτσι, η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής και εγκατάστασης εγγυώνται την άριστη λειτουργία των συστημάτων μας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της αποτυπώνεται στο τρίπτυχο ποιότητα- επαγγελματισμός-αποδοτικότητα. Επενδύουμε προσωπικά στη χρήση και διατήρηση προτύπων ποιότητας, τόσο στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, όσο και στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας μας. Παράλληλα, πιστοί στις αρχές μας για επιχειρηματική ηθική και συνέπεια, διασφαλίζουμε την παροχή υψηλού επιπέδου τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες μας.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μότο μας είναι «υψηλή απόδοση και προστασία του περιβάλλοντος». Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις σύγχρονες ανάγκες συστήνοντας ενεργειακά αποδοτικές λύσεις.

Καινοτομία, Ποιότητα, Εμπειρία

Για την POLAR STAR INDUSTRY η καινοτομία, η ποιότητα και η εμπειρία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της. Όταν αναλαμβάνουμε ένα έργο, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε μια καινοτόμα λύση εφάμιλλη των απαιτήσεών σας, πιστοί πάντα στα πρότυπα ποιότητας, τόσο για τα προϊόντα όσο και για την εργασία.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΙ

HVAC-R

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ